Palvelut

Ripset ja kulmat

Klassiset ripset 

 Klassiset ripsienpidennykset ovat yksinkertaisia, kauniita ja luonnollisen näköisiä ripsienpidennyksiä. Ne laitetaan suhteessa 1:1, mikä tarkoittaa, että yksi pidennys kiinnitetään yhteen luonnolliseen ripsiin.

Klassisia ripsienpidennyksiä on saatavilla useista eri materiaaleista, paksuuksista, pituuksista ja malleista. Se ei lisää volyymia, mutta lisää pituutta.

Klassinen ripsien pidennys kestää 1,5-2 tuntia ja tuloksen tulee olla pehmeä, luonnollisen näköinen.

Volyymiripset (2-3D)

Volyymiripsien pidennykset vaihtelevat luonnollisesta ulkonäöstä, joka lisää hieman pituutta ja volyymia, erittäin dramaattiseen ja täyteläiseen lookiin. Ripset vaihtelevat 2D-6D. Tämä tekniikka voidaan käyttä valmiilla ripsiviuhkalla tai itse tehty ripsiviuhkat. Ripsiviuhkat kiinnitetään luonnollisiin ripsiin, mutta niitä on 0.03, .05, .07, jotka ovat paksuudeltaan kevyempiä kuin klassiset pidennykset. Se kestää yleensä 2-2,5 tuntia.

Hybridi ripset

Hybridiripset ovat 70-30 sekoitus sekä klassisia ripsiä että volyymiripsiä. Hybridipidennykset tarjoavat erilaisia tekstuureja ja lisää volyymia, mutta ilman volyymiripsien toisinaan epäluonnollista ilmettä.

Tämä tekniikka sopii asiakkaille, jotka haluavat hieman enemmän volyymia ripsille, mutta eivät aivan yhtä täyteläisiä kuin volyymipidennykset. Tämä tekniikka tarjoaa täydellisen tasapainon. Se kestää 2 tuntia tai vähemmän asiakkaan ripsistä riippuen.

Ripsipidennysten huolto

Pidennyksiä tulee huoltaa 2-3 viikon välein, jotta ne pysyvät kauniina. Huollossa ylikasvaneet kuidut poistetaan ja kolot täytetään. Huoltoon tullaan aina ilman silmämeikkiä ja puhtailla ripsillä (pesty ennen joko kotona tai paikan päällä). Huoltoväliin vaikuttavat monet asiat: kotihoito, ripsien kasvusykli ja useat muut sisäiset ja ulkoiset tekijät.

Kynsipalvelut

Geelilakkaus (oman kynnen geelaus)

Geelilakkauksessa värigeeli levitetään oman kynnen päälle lisäämättä pituutta kynteen. Geelilakkauksella myös ihan lyhyet kynnet saadaan näyttäviksi. Geeli vahvistaa omaa kynttä, joten heikot, liuskoittuvat kynnet saavat geelivahvistuksesta tarvitsemaansa tukea. Geelilakkauksella saat kyntesi pysymään hyvinä 3-5 viikkoa, riippuen kynsiesi kasvutahdista. 

Geelirakennekynnet

Geelirakennekynsissä kynteen rakennetaan pituutta geelillä. Rakennekynsien huoltoväli on yleensä 3-4 viikkoa. Asiakas valitsee kynsille haluamansa muodon ja pituuden. Rakennekynnet ovat hyvä valinta, jos esimerkiksi pureskelet kynsiä. Niiden avulla saadaan kyntesi heti kauniiksi ja oma kynsi saa rauhassa kasvaa geelikuoren alla. Tämä voi auttaa sinua pääsemään kynsien pureskelusta eroon. Rakennekynnet sopivat myös niille, jotka haluavat kynsien olevan omaa kynttä pidemmät.