Tiimi

Oksana

Hei, olen Oksana Turmii. Viiden vuoden kokemuksella pysyvästä meikkaamisesta olen intohimoinen upeiden ilmeiden luomisessa. Taustani yhdistää ainutlaatuisella tavalla ukrainalaisia ja suomalaisia vaikutteita työhöni, mikä antaa tuoreen näkökulman luonnollisen kauneutesi korostamiseen.
Minulla on "Roza Lux" -koulustudioilta saatu todistus, joka vahvistaa täydellisen peruskurssin suorittamisen. Olen myös osallistunut GCM "Global Creative Masters" -mestaruuskilpailuun ja saanut edistynyttä koulutusta mestareilta Ukrainassa.
Pidän itseni ajan tasalla pysyvän meikkaamisen viimeisimmistä trendeistä jatkuvan oppimisen avulla, varmistaen innovatiiviset tekniikat erinomaisiin tuloksiin. 

Kielitaidot: ukraina (äidinkieli), venäjä (sujuvasti), suomi (hyvä) ja englanti (hyvä).  

Instagram: turmii_permanent_finland 


Gemma

Olen Gemma ja olen valmistunut Toni&Guy hiusakatemiasta Lontoossa vuonna 2008. Olen monipuolinen kampaaja: väri-, leikkaus, keratiinihoidot,ioninen suoristus, hiustenpidennykset kaikilla tekniikoilla: punonta ompelupidennys, teippi,mago, helmikoriste, lace wig ja kaikki mahdolliset hiuslisäkkeet.
Olen koulutettu eurooppalaisiin/aasialaisiin/latinohiuksiin.
Olen työskennellyt Suomen televisiossa ja aikakausilehdissä sekä monissa muissa sosiaalisen median sisällöissä.


Valentina 

Hei! Valentina täällä! Olen tatuoija ja uusin jäsen tiimiin! Olen myös meikkitaiteilija, erikoistunut vartalomaalaukseen. 

Olen tatuoinut vuodesta 2020 ja tehnyt meikkiä vuodesta 2015. Taide (ja maalaus) on intohimoni ja rakastan auttaa ihmisiä ilmaisemaan itseään, tuntemaan olonsa ainutlaatuiseksi ja itsevarmaksi!

Instagram: @makinghell

Kielitaito: suomi, englanti ja venäjä.

Mariyama

?

Instagram


Salongin johtajat 

Gelas, Shalaw & Shapol 

Olemme kolmen hengen perhe: äiti (Gelas) ja hänen kaksi poikaansa (Shalaw ja Shapol). Tavoitteenamme on perustaa salonki, joka on viihtyisä ja kaunis, asiakkaiden laadukkaan palvelemisen lisäksi. Yleensä yksi meistä on aktiivisesti mukana salongin päivittäisessä toiminnassa. Johtamisperiaattemme on: "Esimiehen tehtävänä on huolehtia työtiimistä ja tiimin tehtävänä on huolehtia asiakkaista". Kun sekä työtiimi että asiakkaat ovat tyytyväisiä, liiketoiminta kukoistaa.